Salonger

VÄSTERÅS

@HARMONIQ.SALONG

År 2007 slogs dörrarna upp för Harmoniq salong vid mimerporten i Västerås City. Här utlovas du att vara i goda händer med allt ifrån auktoriserade terapeuter, proffsiga frisörer, skickliga makeupartister samt nagelterapeuter som erbjuder lyxbehandlingar för alla plånböcker med kundservice i fokus. Salongen topprenoverades år 2020 och erbjuder en lugn, lyxig och harmonisk stämning med den klassiska industriella inredningen.

STOCKHOLM

MICHAEL & FRISÖRERNA

På Södermalm i Stockholm hittar du frisörsalongen Michael & Frisörerna där kunden är i fokus. Med personlig service och duktiga frisörer är målet att kunden alltid ska känna sig fullt nöjd. Här arbetar de endast med världsledande märken som ger kunden ett bra utbud för hemmavård.

GÖTEBORG

VICTOR NOBLESSE

Salongen grundades redan år 1955 av Rolf Vollstedt i samma fina salonger som används idag. På Victor Noblesse kan du avnjuta en behandling i klassisk men modern miljö. I deras prisbelönta salong blir du väl omhändertagen från att du kommer in till att du lämnar efter din behandling. Du hittar salongen på grönsakstorget i Göteborg. 

MALMÖ

DIAMOND HAIR

På Diamond Hair i Malmö hittar du välutbildade frisörer med kunskap inom etniska svåra hårtyper som kan göra alla sorters hår och behandlingar på en och samma salong för hela familjen. Här erbjuds både klippning, all typ av färg, suger vaxning samt nagel och fransvård. Salongen hittar du centralt i Malmö nära köpcentret triangel.

UPPSALA

FRANS HÅR OCH STIL

Ett stenkast från Uppsala resecentrum hittar du FRANS hår och stil där de erbjuder en sober och modern miljö där deras skickliga frisörer utför en rad olika behandlingar inom hår. De prioriterar kvalité högt och säkerställer alltid att du är nöjd med din behandling av deras licensierade frisörer. På Frans hår och stil vill de att du ska uppleva en stund av både lugn och flärd där fokus ligger på kunden.

ÖREBRO

L:A KVARTERET

L:A Kvarteret är en salong med 6 kunniga frisörer som brinner för hår och service. De utlovar den bästa sortens hårvård i en skön miljö. På salongen hittar du även en hudterapeut och en makeupartist, frans och hårstylist. Här är kunden alltid i fokus och därför anpassas alla behandlingar efter kunden och dess livsstil.