Återförsäljare

År 2012 lanserades Harmoniq.se och expanderade sin kundkrets snabbt runt om i Norden. Hemsidan är en auktoriserad multibrand återförsäljare med över 150 varumärken och har kvalité och kundservice i största fokus. Harmoniq står bakom att intryck skapar avtryck, avtryck leder till minnen. I interaktion med kunden vill Harmoniq bli ihågkommen och alltid ge mer värde i form av kunskap, kvalité och analyser. Unikt i sitt slag erbjuder hemsidan även hudvårdsanalys online. Utbudet på hemsidan är uppdelat i fem olika kategorier – Youth, Premium, Academy, Natural och Gents för att kunden lätt och enkelt ska hitta det den söker.

Kicks är en skönhetskedja som erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hårvård och hudvård med en drös olika varumärken och produkter. Kicks vill med kunskap och kärlek till alla skönhethetsintresserade kvinnor och män erbjuda marknadens bästa vägledning och inspiration till de främsta valen inom skönhet.

Åhléns är ett familjeföretag som grundades 1899 och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken med både varuhus och e-handel och är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB. Åhléns erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt.

Lyko är en skönhetsplattform som strävar efter att ha den bästa kundupplevelsen och det bredaste produktsortimentet. Hemsidan erbjuder över 55 000 produkter med en blandning av både kända varumärken och nya spännande märken som kompletteras av deras prisvärda private lable sortiment. I dagsläget har Lyko försäljning online i Skandinavien samt Polen och Nederländerna men siktar mot att expandera ytterligare.