Olaplex behandling

Olaplex no 1 och no 2 utan bakgrund

Hårets hårstrån är uppbyggt på svavelbindningar som kan beskrivas som ett spindelnät, desto fler starka trådar desto starkare nät. Dessa bindningar brister när vi genomgår kemiska behandlingar på salong som blekning eller färg men utsätts även för slitage varje dag genom användning av värmeverktyg, hårsnoddar, borstning av håret och till och med vistelse i solen. 

En Olaplex behandling är frisörernas räddning som har gett ett helt nytt spelrum för att nå nyanser som tidigare var omöjligt. Olaplex ger frisörerna möjlighet att fortsätta experimentera med nya hårfärger utan att riskera att försämra svavelbindningarna och hårets kvalité utan kan nu med hjälp av Olaplex patenterande molekyl skydda, återställa och återbygga hårets bindningar. Dessutom är håret alltid i bättre skick när kunder kommer tillbaka till salong för att färga igen. 

Under en behandling på salong kan frisörerna använda sig av Olaplex no 1 som framkom först och är grunden till hela Olaplexsortimentet. Olaplex no 1 innehåller 100% koncentrerade molekyler och används endast av professionella auktoriserade frisörer. Denna används som en skyddande intensivbehandling och kan även blandas ner i färg eller blekmedel för att uppnå en så skonsam behandling som möjligt utan att håret tar skada. Olaplex no 2 innehåller samma unika ingredienser men är något mindre koncentrerad och har en mer krämig konsistents vilket gör den perfekt att applicera efter en behandling på salong. Efter en Olaplex behandling på salong är ditt hår starkare och friskare med mer långlivade färgresultat. 

Olaplex Före Efter

Här nedan ser vi exempel på hår som upplevs sträva, slitna och livlösa. Håren har helt enkelt förlorat sin naturliga lyster och glans. Detta beror på att bindningarna i håret har brustit och stannat av och nya fina strån har ingen chans att växa ut. För att återfå ett hälsosamt, friskt och starkt hår har vi tidigare använt oss av produkter som är fuktbaserade som endast gett oss ett ytligt resultat. För att uppnå maximal lyster som på efter bilderna nedan behövs Olaplex produkter som arbetar inifrån rötterna på djupet. När Olaplex innehåll får göra sin magi på håret genom att sammanlänka brustna svavelbindningar och återskapa nya friska strån så kommer hårets kvalité förbättras omedelbart. Detta är inte vilken behandling som helst utan det är en mycket högkvalitativ intensivbehandling som ger resultat redan efter första besöket. 

Olaplex före och efter 4
Olaplex före och efter 1
Olaplex före och efter 3
Olaplex före och efter 2

Olaplex recension

Olaplex tog världen med storm år 2015 när två kemister i USA upptäckte den magiska molekylen som kunde rädda livlöst hår. Frisörsalonger började med Olaplex behandlingar och sortimentet expanderades snabbt med fler produkter som kunderna kunde köpa med sig hem. Många kändisar var snabba att testa Olaplex produkter och såg fantastiska resultat och delade givetvis med sig av deras nyfunna favoritflaskor att fylla badrumsskåpet med. Det alla kända profiler har gemensamt är deras förtjusning över det snabba resultatet Olaplex gett och hur salongshåret hållit sig lika friskt och starkt långt efter besöket. Det vill säga – alla har märkt att Olaplex är en behandling i världsklass som gör skillnad på riktigt. 

Betyg-stjärnor lila Olaplex 5 av 5

5 av 5

“So in love with Olaplex treatment <3 My hair would look so sad without it, especially when it’s winter time”

-Bianca Ingrosso

Betyg-stjärnor lila Olaplex 4 av 5

4 av 5

“Så snygg färg och behandlat med Olaplex för att få till lyster och stärka upp håret!”

-Carolina Gynning

Betyg-stjärnor lila Olaplex 5 av 5

5 av 5

“Superskillnad! Men den stora grejen var KÄNSLAN. Att ta på sitt hår efter denna behandling var verkligen fantastiskt. Måste nog säga att det var en wow-effekt, för det första jag sa när jag drog fingrarna genom det var wooooow!”

-Vanja Wikström